top of page

DE BAND

Erik de Vries en Roel van Beusekom kwamen eind 2017 op het idee om een projectje te gaan doen met alleen nummers van The Doors. Tot dat moment hadden zij samen met o.a. de broer van Roel, Teun, een Santana coverband waarmee zij met succes optraden. Een uitgebreide band met percussionisten en blazers. Maar zij wilden eens iets anders.


Voor het Doors project zochten zij contact met Gerard Groeneveld met wie Erik in een ver verleden een Nederlandstalige rockband heeft gehad en een aantal jaren later een coverband met voornamelijk jaren 60 en 70 muziek. Gerard hoefde over de vraag niet lang na te denken. Nu nog op zoek naar een drummer. Gerard kende nog een drummer vanuit het ziekenhuis waar hij werkte.
Joost Kuijsters was de drummer die ze zochten. Ook hij had al jarenlange ervaring in de muziek en precies de humor die het gevoel van vriendschap versterkte. LSDoors was geboren.

De bedoeling was om een paar keer te spelen en dan een optreden te doen en vervolgens weer het project op te heffen. Echter het plezier in het spelen van The Doors nummers was dermate groot dat zij besloten om verder te gaan. Het repertoire wordt tot op de dag van vandaag uitgebreid en de LSDoors kunnen moeiteloos het gevoel van de sixties en seventies weer naar boven halen. Het streven is niet om exact alles na te spelen zoals op de plaat en er zo uit te zien, maar om het gevoel van de muziek over te brengen.

Muziek van de legendarische band THE DOORS! 

LSDoors-byFransStrous-2019.jpg

Joost Kuijsters

 Drums

 

Erik de Vries

Basgitaar

 

Gerard Groeneveld
Zang

Teun van Beusekom

Toetsen

 

Roel van Beusekom

Gitaar

 

bottom of page