NIEUWS

23 december 2019

In oktober 2019 werden wij gevraagd of wij interesse hadden om een aantal optredens te verzorgen in het kader van de actiegroep de Clean Beach Pirates. Deze actiegroep is op initiatief van Nol Schade gestart.
Nol verzorgt al ruim 25 jaar tochten langs eilanden in de Ionische zee met zijn zelfgebouwde zeiljacht de Onan.
De laatste jaren werd Nol steeds meer geconfronteerd met de vervuilde stranden en zee. Vooral plastic is een grote boosdoener.
Zijn beslissing om het niet meer te laten liggen, maar zelf te starten met opruimen heeft geleid tot het ontstaan van deze actiegroep. Samen met een jonge gemotiveerde Fransman heeft Nol de Clean Beach Pirates gestalte gegeven.
Met zijn jacht en een klein bootje leggen zij aan op stranden van de Ionische eilanden en beginnen daar met ruimen. De verzamelde plastic troep wordt vervolgens met de Onan afgevoerd.

The Clean Beach Pirates hebben ons dus gevraagd om in augustus 2020 hun actie muzikaal te ondersteunen. Op 29 augustus 2020 vertrekken we vanaf Lefkas om een aantal havens te bezoeken, optredens te verzorgen en de Clean Beach Pirates in de schijnwerpers te zetten.
Om deze reis te bekostigen zullen we een aantal optredens verzorgen.
Houd onze website in de gaten en steun ons en the Clean Beach Pirates.

Info over the Clean Beach Pirates vind je hier!


Wil je een fantastische zeiltocht maken langs Ionische eilanden?
Klik dan hier!

Come on baby light our fire!

23 december 2019

Gisteren heeft LSDoors een aantal nummers opgenomen in de studio van MontBlank in Utrecht! Met speciale dank aan Abel de Vries en Wesley Wong voor hun geduld en gastvrijheid. De foto's van deze dag vind je hier. Zeer binnenkort horen jullie ook het resultaat!

11 september 2019

In november/december 2019 gaat LSDoors de studio in om opnames te maken. Houd deze site in de gaten voor nieuwe audio!

12 juli 2019

Weer een aantal nummers toegevoegd

aan de setlijst!

13 april 2019

Deze website is online!

Helaas gaat onderstaande reis niet door vanwege de coronacrisis